Család

Az esküvőn indult be az ara barátnőjének szülése

Amanda Hutchinson semmiképp sem szerette volna magára vonni a figyelmet a legjobb barátnője esküvőjén. A sors azonban másként hozta.

Amikor a kismama megérkezett a szállodához, ahol az esküvői ceremóniát tartották, perceken belül elfolyt a magzatvize. Az autóban maradt, míg a férje, Gareth és a násznép tagjai a szállodából hoztak ki néhány lepedőt, azokkal takarták le a kocsi ablakait, hogy elrejtsék a vajúdó nőt a kíváncsiskodók elől. A mentők még idejében érkeztek, így Amandának nem kellett az autóban szülnie, kórházba szállították, és ott adott életet kislányának.

Az esküvőn szült a menyaszsony barátnője

Az esküvőt megtartották, ám a friss házasok a fogadás helyett rögvest a kórházba mentek, meglátogatni az anyukát és az újszülöttet.

“Amanda folyton szabadkozik, hogy tönkretette a napot, de nem tette tönkre. Különleges áldás, hogy a baba azon a napon született meg, amikor Steven és én egybekeltünk. Amikor bementünk a  kórházba, mindketten sírtunk. Igazán érzelmekkel teli nap volt, hiszen én hozzámentem életem szerelméhez, a legjobb barátainknak pedig kisbabájuk született” – mesélte az ara, akinek az a kedvenc esküvői fotója, melyet a kórházban készítettek Amandával, Gareth-tel, valamint a pár  kisfiával és az újszülött kislánnyal.

Az esküvőn szült a menyaszsony barátnője

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top