Család

Szoptatós fotói miatt alázták meg az anyát

Obszcén dolog lenne a szoptatás?

Egy amerikai anyuka, Jerrika Aiken a mobiltelefonján lévő fotókból csináltatott papírképeket. Amikor az eladó a borítékba rakta a kinyomtatott fotókat, a nő észrevette, hogy néhányat kivesz közülük. Mint kiderült, azokat a képeket nem adta ki, melyeken az anyuka a kisbabáját szoptatta, illetve néhány babafürdetős fotót sem, annak ellenére, hogy azokon a csöppség nemi szerve nem látszott.

A felháborodott asszony rögtön beszélni akart egy vezetővel, aki azonban megerősítette, hogy az eladó helyesen járt el, ők ugyanis nem készítenek papírképet obszcén fotókból. “Azt mondtam neki, hogy hívom a rendőrséget a fotóim miatt, ugyanis akár ott helyben is elővehetem a mellemet és megszoptathatom a kisbabámat” – mesélte Jerrika.

Ezeket a képeket is obszcénnak találták
Ezeket a képeket is obszcénnek találták

A fiatal anya úgy érzi, megalázták, és diszkriminálták, különösen, mivel a képeken tényleg semmiféle illetlen dolog nem látható. Az asszony abban reménykedik, hogy ezt a bolt is belátja, és változtatnak a szabályzatukon.

Forrás: sheknows.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top