Család

18+: Édes hármas – hogyan csináljuk?

A férfifantázia első állomása a hármas szex. Hogy miért mondom ezt? Talán kevés olyan férfi létezik a világon, aki ne gondolt volna arra, hogy két nővel szeretkezzen. Nincs is ezzel semmi baj. A hármas szex egy remekül alkalmazható forma, a titka pusztán abban rejlik, hogy jól nézzük meg, ki az a három személy, aki részt vesz a játékban.

Az alapálom. Bárcsak 2 nő kényeztetne egyszerre! Hát igen, valóban nagyszerű érzés lehet. Az egyetlen, ami ezt a szép álmot felborítja, az nem más, mint a féltékenység. Hogy a zöld szemű szörnyet és barátait kizárjuk az édes hármasból, először is szabályokat kell hoznunk

A legfontosabb lépés, mielőtt belevágunk a hármas szexbe, főleg akkor, ha egy kapcsolatba érkezik egy harmadik személy, aki történetesen a gyengébbik nemhez tartozik. A kérdések, melyeket jó, ha felteszünk az együttlét előtt. Mikor? Hol? Kivel? Mit szabad? Mit nem szabad? Ki meddig mehet el?

18+: Édeshármas - hogyan csináljuk?

Amikor már megvannak ezekre a kérdésekre a válaszok, akkor érdemes belemenni egy ilyen kalandba.

Ami szintén nem elhanyagolható, hogy a vágynak az édes hármasra a párkapcsolat mindkét felénél meg kell lennie. Erőltetve, rábeszélve ezt nem lehet, hiszen abból előbb-utóbb vita, önmarcangolás és akár szakítás is lehet a végén.

Olvass még többet a témáról az Inside of love blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top