Család

37 év után találta meg a családját

A kínai Jiang Ai-Wu mindössze 6 éves volt, amikor szülővárosában felült egy vonatra. A rémült kislány szeretett volna hazatalálni, ám egyik vonatról a másikra szállt és egyre távolabb került az otthonától...

Végül több mint 700 kilométerrel arrébb kötött ki. Mivel nem tudta megmondani a címét és a nyilvántartások sem voltak elég pontosak ahhoz, hogy a neve alapján megtalálják a családját, a helyi hatóságok vették a gondozásukba.

“Mindig is meg akartam találni a családomat. Erről álmodoztam, de túl fiatal voltam, és fogalmam sem volt, hol keressem őket – mesélte a ma már 43 éves asszony. – Az életemre kellett koncentrálnom, de soha nem adtam fel, hogy egy nap apa és anya értem jönnek.”

Anya és lánya
Anya és lánya

A család a rendőrséggel is kerestette az elveszett kislányt, és maguk is próbálták megtalálni, ám nem jártak sikerrel. “Nem tudtam, mit gondoljak, mi történt vele, de a szívem mélyén sosem felejtettem el a kislányomat, és minden éjjel elmondtam érte egy imát” – mondta az édesanyja, Ju Yeh.

Együtt a család
Együtt a család

Végül Ai-Wu lánya volt az, aki egy eltűnt személyeket kereső weboldalon, mintegy egyéves kutatómunkával rábukkant a rokonaira. “El sem tudtam hinni, amikor kaptam egy telefonhívást, és a vonal végén valaki arról érdeklődött, hogy volt-e valaha egy lányom, aki elveszett” – idézte fel a megindító pillanatokat Ju Yeh.

A család végre újra együtt van, a szülők és a lányuk, illetve a gyerekek, unokák immár együtt igyekeznek bepótolni, amit csak lehet.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top