Család

6 éves kislány csatangolt el Nyíregyházán

Nem vette észre az anyukája, hogy eltűnt mellőle.

Rendőrök és járókelők keresték a szüleit annak a kétségbeesett hatéves kislánynak, akit felnőtt felügyelete nélkül találtak szerda reggel Nyíregyháza sétálóutcájában. A rendőrkapitányság belvárosban gyalogos szolgálatot ellátó járőrei próbálták felkutatni a hozzátartozókat, s közben megnyugtatni a síró gyereket.

Veronika először még a nevét sem akarta elárulni, de végül sikerült elnyerni bizalmát, amiben komoly szerepet játszott a kapitányság forrónyomos csoportjának két rendőrnője is. Amikor néhány dolgot sikerült megtudniuk a szipogó gyerektől, értesítették a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját, és a beszerzett részadatok alapján próbálták felkutatni a családot.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A történet alig egy órán belül happy enddel zárult: megkerült az anyuka, aki egy közeli üzletben dolgozott, és nem vette észre, hogy a kislány kiment az utcára.

A kisgyereknek az ijedtségen kívül nem esett baja.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top