Család

Striái miatt alázták a strandon az ötgyermekes anyát

Az volt a "bűne", hogy kétrészes fürdőruhában napozott.

Egy ötgyermekes kanadai anyuka Tannis néven nyílt levelet tett közzé a Facebookon (mellékelve a hasáról készült alábbi fotót) – és mostanáig több mint egymillió lájkot és 247 ezer megosztást kapott –, mert megalázónak érezte, ahogy a strandon bántak vele. Beszámolója szerint két fiú és egy lány a striás hasán élcelődött feltűnően, és még felé is rúgtak, pedig ilyesmit egyszer sem kellett átélnie az elmúlt 13 évben. 

Sajnálom, hogy a hasam nem lapos és feszes. Sajnálom, hogy striák borítják. Azt viszont NEM sajnálom, hogy a testem világra hozott és táplált 5 egészséges, okos és csodálatos gyermeket. Sajnálom, hogy a 33 évem és az 57 kilóm látványával megbántottalak titeket, amire ti gúnyolódással, mutogatással reagáltatok. Én azonban felszegtem a fejemet, úgy tettem, mintha nem sértettetek volna meg, a hazaúton azonban végig sírtam a kocsiban. Köszönöm, hogy tönkretettétek a napomat! Az olyan emberek, mint ti, teszik a világot gyűlöletessé. Nem tudok segíteni, csak sajnálom azt a nőt, aki egy nap a ti gyerekeiteket szüli majd meg, és válik undorítóvá a ti szemetekben, mivel a teste jócskán megváltozik a terhesség és a szülés nyomán. Csak remélni tudom, egy nap belátjátok, hogy a hegeim olyanok, amire büszkének kell lenni, nem pedig szégyellni valók” – áll Tannis levelében.

Forrás: mommyish.com
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top