Család

Amikor a nő nem bevállalós a szexben

Manapság mindennapos, sőt teljesen elfogadott jelenség, hogy a lányok, nők, asszonyok a feminizmus zászlaja alatt az élet minden területén tevékenykednek, bizonyítják rátermettségüket. Mindenhol ilyen aktívak, vagy ez csak a látszat?

Az udvarlás sem csak a férfiak kiváltsága, manapság már a nők is kezdeményeznek, megteszik az első lépéseket. Hol van már az az idő, amikor szemlesütve, pironkodva várta a szűz hajadon, hogy bekopogtasson a kérő egy csokor virággal, s a kedves apukától megkérje a leányka kezét, akiről a faluban annyi jót hallott. Most már gyakran a nők azok, akik randira hívják a férfiakat, s a szexet is először hozzák szóba. Nem pironkodnak, nem álszemérmeskednek, kerek perec kimondják:
– Én igenis érett nő vagyok, aki vágyik a jó szexre – most éppen veled!

Aztán amikor a kedves férfiú hajlik a dologra, s belemegy a szexuális kapcsolatba, gyakran kiderül, hogy a tevékeny, aktív nő mégsem annyira tevékeny és aktív, s egy cseppet sem bevállalós.
Elsötétített szobában hanyatt fekszik az ágyon, s azt gondolja: dolgozz!…

A teljes cikket Kiss Emese blogján találod!

Passzivitás a hálószobában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top