Család

5 dolog, amivel egy kétéves kisfiú anyukája hazatér a nyaralásból

Fogalmam sincs, hogy ezek a dolgok minden kisfiú anyukájára érvényesek-e vagy csak az olyanokéra, akikkel egyedül nyaral anyuci, de valószínűsítem, hogy ahol van még egy kis segítség, ott nem ennyire "mókás" a helyzet. Lássuk hát, mik ezek az emlékek!

A strand

A strandból kizárólag az altatáshoz alkalmas fa töve, a játékokkal teli pizzéria, a babáknak kialakított pancsoló és a WC marad meg az emlékezetedben. Az összes többi rész: homály.

Barnaság

Mivel egész nyaralás alatt előre hajtott fejjel rohangáltál a fiad után, a barnaság kizárólag a hátadat érinti, részlegesen és tényleg csak érintőlegesen. Ez pontosan annyit jelent, hogy a hátad iszonyatosan leégett ott, ahol a copfod nem takarta el, minden másod hófehér maradt, beleértve a lábadat és a teljes testedet elölről.

Kaja

Az étkezésekre úgy gondolsz vissza, mint a legjobb diétára. Hiszen míg a gyerek jóízűen evett, addig te őt etetted. Ez idő alatt csupán néhány áldott perc  jutott, amikor már nem a forró ételt kellett fújnod, hogy pár falatot bekapj, mint egy űzött vad, hisz tudtad, hogy csak addig teheted (vagy eheted), míg a fiad meg nem elégeli az étkezést, és tovább nem szalad.

Mi maradt meg például a Balaton vízéről? A teljes cikket a Hepi Anyu blogon találod!

0

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top