Család

Kapcsolatprosti, boldog vagy?

Egy tartós párkapcsolatban is lehetsz prostituált. Prostituálhatod magad ékszerekért, szőrméért, dizájner táskáért vagy karibi nyaralásért. De teheted ugyanezt a mindennapi megélhetésért, mert már fogalmad sincs, hogy milyen kijönni havi százezerből, nem tudod, hogyan kell vonaljegyet váltani..

Ha kapcsolatprosti vagy, akkor ki nem mondott és soha írásba nem foglalt megállapodás jött létre közted és “kenyéradó gazdád” között, aki egyetlen pillantással, vagy egy jól irányzott és célba találó mondatával képes figyelmeztetni, ne felejtsd el, hogy honnan jöttél. Te soha nem árultad pénzért a testedet, valójában elképzelhetetlennek és ördögtől való dolognak tartod. Akkor most egy pillanatra állj meg, és tegyél fel egy rövid kérdést önmagadnak: Boldog vagy? A kapcsolatprostik általában úgy válaszolnak: Megvan mindenem, nem panaszkodom, ő rendes velem. De magára a kérdésre nem válaszolnak, pedig egy egyszerű eldöntendő kérdés, igazán nem bonyolult.

Ezek a férfiak mind kompenzálnak. Vagy életkorból, vagy testi fogyatékosságból fakadó önbizalomhiányt palástolnak, és kevés az a nő, aki képes nemet mondani a biztonságra. Ezért szemrevaló dekorációk lesznek celebek, fizikailag és mentálisan hendikepes iparmágnások és minimum harminc évvel idősebb üzletemberek mellett.

Kapcsolatprosti - boldog vagy?

Bizony, a biztonság, a sérthetetlenség és sebezhetetlenség nagy úr, innentől védett zónában vagy, a múlt arcait és helyszíneit mind elfelejtheted. Csak le kell húzni a kártyát a terminálon, és máris építheted magad köré a védelmi vonalat ruhából, cipőből és ékszerből, ettől tolul az endorfin, dolgozik a boldogsághormon. De a boldogság és elégedettség állandó állapota akkor is ott van rajtad, amikor leszáll az este, és te reménytelenül magányos vagy? Amikor megfogalmazódik benned, hogy valójában már régen nem vágysz az ölelésére, az illata is már csak szag, és valójában vissza sem tudod idézni, hogy kerültél ide, olyan gyorsan történt mindez… Olvasd tovább az Eszter élete blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top