Család

Egy háromgyerekes, elvált nő el is áshatja magát?

Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam abban a témában, hogy az elvált kisgyerekes anyák hogyan lelhetnek újra párra. A minap viszont egy elég kiábrándult válasz érkezett a kérdőívemre, amit bevallom őszintén, szorongva olvastam. Úgy teszem közzé, hogy nem változtatok rajta semmit.

Hány évesek voltak a gyerekek, amikor elváltatok?

4, 6, 8

Mennyi idő múlva talált rád a szerelem?

A szerelem? Inkább csak pasik, akik dugni akartak. Meg 1-2 olyan, aki azért, hogy egy ideig legyen nője, hajlandó azt hazudni, hogy szeret. Ja, meg persze olyanok, akik írni-olvasni alig tudnak, olyan butuskák… meg persze sok elvált pasit vonzanak azok a nők, akiknek van lakásuk, kocsijuk….

De minden épeszű ember tudja, hogy egy 3 gyerekes anyát nem fog szívből szeretni egyetlen épeszű férfi sem. Aki ezt mondja a nőknek (már hogy meg fogják találni a párjukat), hazudik.

Hogyan ismerkedtetek meg?

Hol ismerkedhet egy anyuka, aki egyedül neveli a gyerekeit, így nem tud szórakozóhelyekre, tánctáborba, baráti találkozókra járni? A baráti társaságok felnőttkorban házaspárokból állnak… nekik pedig eszükben sincs beengedni egy egyedülálló nőt… elvégre az potenciális veszélyforrás lenne a férjekre.

Egy háromgyerekes, elvált nő el is áshatja magát?

Ismerkedni csakis a neten lehet… Ott meg vagy szexpartnert, vagy minimum Hófehérke-kvalitású nőt keresnek a férfiak.

A többi kérdést és válasz a Rejtelmek blogon találod, ahol a témában írt hosszabb cikket is elolvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top