Család

A Disney-hősök a nyári hőséget is legyőzik

Ezen a héten érkezik a magyar mozikba a Walt Disney Pictures tavaly bemutatott, Repcsik című animációs filmjének folytatása. A Repcsik – A mentőalakulat című alkotásban hőseinknek ezúttal az erdőtüzet kell legyőznie. Garantált szórakozás, nem csak kicsiknek.
A Disney-hősök a nyári hőséget is legyőzik

A Repcsik első részének főhőse, Rozsdás, kisvárosi permetezőből lett a műrepülés bajnoka, világsztárrá válva ezzel a tettével. Azóta is szorgosan gyakorol, ám egy nap a vakmerő mutatványozás kisebb balesetet eredményez, amelytől lángba borul a repülőtér. Miután a megfékezik a tüzet, kiderül, hogy az öreg Mayday fecskendője már nem a régi, így, ha nem alkalmaznak egy második tűzőrt, az egész repteret bezárathatják a hatóságok.

A Disney-hősök a nyári hőséget is legyőzik

Rozsdás felajánlja, hogy kitanulja a mesterséget, ezért a Dugattyúcsúcs Nemzeti Parkba repül, ahol a szigorú veterán, Penge erdőőr próbál valódi tűzoltót faragni belőle. Ebben segítségére vannak társai, a játékos kedvű Rigó, aki ráadásul gyengéd érzelmeket táplál a sztárversenyző iránt, Szélvihar, aki egy sokat látott indián sámán bölcsességével szemléli a világot, valamint az izgő-mozgó, markolókból, buldózerekből és egyéb munkagépekből álló Lánglovagok, akik akkor érzik magukat elemükben, ha fejest ugorhatnak a parázsló pokolba.

A Disney-hősök a nyári hőséget is legyőzik

A fiatal versenyző hamar rájön, hogy a nemzetközi futamok pezsgő világához képest a tűzoltók élete kemény, sokszor veszéllyel és kosszal járó munkából áll, ahol egy pillanatra sem lankadhat a figyelem, ugyanis nemcsak a bajnokság pontszámai, hanem életek múlhatnak rajtuk. A helyzetet nehezíti a piperkőc parkigazgató, HetvenCaddy, akit viszont csak a díszvendégeinek rendezett parti érdekel.

A Disney-hősök a nyári hőséget is legyőzik

A Repcsik: A mentőalakulat igazi családi animációs film, amelyet egyaránt élvezhetnek a gyerekek és a szülők is (az idősebb generáció számára a zene sem elhanyagolható tényező, már az előzetes alatt a AC/DC sodrós rockzenéje forrósítja fel a hangulatot). A Repcsik előző része egyébként több mint 219 millió dollárt hozott a Disney konyhájára, valószínűleg a folytatás még ezt is túlszárnyalja majd.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top