Család

68 év szerelem után pár óra különbséggel haltak meg

Igenis létezik a sírig tartó szerelem.

Dorothy és George Doughty szomorú körülmények között ismerkedett össze: az asszony első férje, Victor mindössze 4 hónap házasság után elesett a második világháborúban, George pedig, aki az elhunytnak iskolatársa, majd pedig katonatársa volt, részvétüzenetet küldött a fiatal özvegynek. Ezután levelezni kezdtek, később pedig személyesen is találkoztak. és egymásba szerettek.

1947. november 20-án házasodtak össze, ugyanazon a napon, amikor a későbbi II. Erzsébet hozzáment Fülöp herceghez. Dorothy és George azóta soha, egyetlen napot sem töltöttek egymás nélkül. Két gyermekük, öt unokájuk és két dédunokájuk született.

A férj idén május 21-én került kórházba tüdőgyulladással, két nappal később pedig az intenzív osztályra helyezték át. Másnap a feleségét is kórházba vitték, ám az övsömöre miatt nem látogathatta meg George-ot az intenzíven.

Az idős asszony szervezetét egy fertőzés támadta meg, melyet nem tudott legyőzni, ezért június 1-én, délután fél 3-kor elhunyt. Férje már nem tudhatta meg a halálhírt: néhány órával később ő is örökre lehunyta a szemét.

“Sokan vigasztalnak minket azzal, hogy tudjuk, életük legvégéig együtt voltak” – nyilatkozta a házaspár egyik fia, Paul.

68 közös év után pár óra különbséggel hunyt el az idős házaspár

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top