Család

Hogyan védekezzünk ismerkedés ellen

Sok szó esik arról, hogy milyen egy jól kitöltött társkereső adatlap. Arról már kevesebb, hogy milyen ennek az ellenkezője, pedig a taszító melegfelvonulásoknak több fokozatuk is van. Bloggerünk kétségkívül a legmagasabb fokozatúval találkozott.

Kósza fejemmel némi barangolásba kezdtem ismét a neten, a magány kemény dolog. Nem tudom megfigyeltétek-e, néha k∗∗∗a rossz. Mit tesz tehát az ember? Beszerez egy macskát vagy kutyát…, de aztán megint csak felmegy a társkereső oldalra, és körülnéz. Így tettem én is, ott pislogtam egy vasárnap délután álmoskásan, ábrándosan, vártam, hogy rám találjon a szerelem, ez most már tuti biztos, vagy mégsem, már megint máshol mászkál? Amikor csevegésre hívott egy férfiember.

Még ilyen réveteg állapotomban is gyorsan a bemutatkozólapjára néztem, hogy valami kiindulópontom legyen, hát kérem, nemhogy kiindulópontot, de teljes használati kézikönyvet találtam:

Csak értelmes csevegés érdekel
(bocs, de hülye p∗∗∗t ismerek épp eleget )

Itt már kezdett melegség lenni a szívem körül, esélyt kaptam, hogy bebizonyítsam, nem vagyok hülye az! Azért ez nem semmi, de persze később megértettem, hogy ez felejtős, hiszen:

Levelezni nem szeretnék, csak ha muszáj 

Ha csevegni hívlak, a következőket vedd figyelembe:

Nem vagyok beléd esve, sőt még csak különlegesnek sem tartalak, csak simán rákattintottam a csevegés ikonra a neved mellett.

Istenem, zene füleimnek… Szerintem minden nő erre vágyik: beléd botlottam, hát szólok hozzád, mert én ilyen rendes vagyok, de ettől még ne remélj semmit, ne akarj semmit, mert:

Nem szeretnélek eltartani, sőt az aznap estédet sem szeretném finanszírozni.

Tessék? Még csak egy ismerkedős csetnél tartanánk, kit érdekel, hogy mit akarsz finanszírozni, mi a fene ez?

Nem szeretnék az x-edik szexpartnered lenni a héten, sőt az egyik tartós szexpartnered sem a sokból.

Na jó, értem, feleséget keresel, és annak a híve vagy, hogy az esküvőig semmi…

És itt még nem értek véget a meglepetések… A teljes cikket az Alibanya blogon találod

Hogyan védekezzünk ismerkedés ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top