Család

Kutya vagy gyerek?

Néhányan azt hiszik, hogy a kutyáknak kertben a helyük, és az olyan kétlábúak, mint Gazdi, puszta perverzióból vagy szánalmas életük miatt tartanak kutyát lakásban, meg engedik ágyba ésatöbbi. A kutya gyerekpótlék, fröcsögik. Nos, ők nyilván soha, de soha, de egyáltalán nem ismerik Gazdit, aki legkevésbé sem tartozik azok közé a nők közé, akik gügyögnek minden utcán szembe jövő gyereknek. Viszont ha egy eb jön felénk, na igen. Tuti bolond – írja Demény, a vizsla.

Tudományos kutatások szerint mi, ebek, egy 3 éves kétlábú kölyök szintjén éljük az életünket. Nyilván én vagyok a kivétel, hiszen szellemi nagyságom és zsenialitásom nem felfogható holmi kétlábú okosok számára. De nem vitázom, zen vagyok. Tökre.

Most deményista szempontok alapján fogom elmagyarázni a trolloknak, hogy a kutya nem pótol gyereket, és a gyerek nem pótol kutyát. Bár vannak közös kapcsolódási pontok: sokat eszünk, mindenfélét a szánkba juttatunk a földről, amit nem kellene. Nagy kupit csinálunk, de sohasem takarítunk fel magunk után. Sokat alszunk. Ha valahová el kell jutnunk, nyilván sofőrre van szükségünk. És az egyik legfontosabb: ha épp üvöltözöl, mit nem szabad, némileg nehezen halljuk meg…

Ezek az egyezések, na de mik a különbségek a gyerekek és az ebek között, egy kutya szemével nézve? Tudd meg a  Demény, a kötsög blogról!

Kutya vagy gyerek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top