Család

Ilyen férfira vágynak a nők

Egyes férfiak meg vannak róla győződve, hogy a nőknek csak a magas, modellarcú, kigyúrt férfiak tetszenek. Az átlagos férfiak pedig nem kellenek senkinek, hiszen szerintük az összes nő modellekről álmodozik. Micsoda téveszme!

Akivé ezek az átlagos férfiak válni szeretnének, az valójában csak egy-egy nő álma. Jó nézegetni a kockás hasat, bizony, mégis nekem az jut eszembe, hogy előkapom a szennyest, és kimosom a hasán, másra nem jó ;).

Ezek a férfiak lehet hogy “szépek”, de ki tudja, mi van belül… És nagyon sokszor bizony NEM találnak maguknak társat. Panaszkodnak, hogy a nők trófeának tekintik őket, félnek, hogy elhagyja őket, ezért nem is randiznak velük, és még sorolhatnám.

Igen, mi nők, otthon a tévében szívesen megnézünk egy Vin Diesel filmet vagy éppen egy Richard Gere-t. Hogy tovább menjek, még egy Tom Cruise-t is, aki pedig alacsony, és római orral rendelkezik.

De akkor mégis, milyen férfire vágynak a nők? A teljes cikket a Citromból limonádé blogon találod.

Mennyire számít egy férfi külseje?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top