Család

Nyilvánosan szégyenítette meg rendetlen lányát az apa

A férfi azt állítja, nem a megalázás volt a célja.

Egy amerikai családapa, Craig Schlichenmeyer hiába szólt rá újra és újra 17 éves lányára, Haley-re, hogy tartsa rendben a szobáját, a tini erre nem volt hajlandó.

“Egy nap elegem lett, fogtam a holmijait és felállítottam a hálószobáját a kocsibehajtón” – mesélte az apa, aki egy táblát is elhelyezett a kipakolt berendezés mellé, a következő szöveggel: Haley szobája a kocsibehajtóra költözött. Legközelebb takarítsd ki!

A férfi egy kiérkező tévéstábnak úgy nyilatkozott, nem az volt a célja, hogy megalázza a lányát. “Nem, a célom csupán az volt, hogy meglepjem egy kicsit, és tudtára adjam, hogy komolyan kell venni a tulajdont a szobájában, tudja, hogy helyesen cselekedjen. Ha azt mondjuk neki, hogy tegyen rendet, akkor tegyen rendet.”

A történet egy helyi tévécsatorna Facebook-oldalára is kikerült, és alig néhány óra alatt több, mint 11 ezer lájkot kapott, illetve rengeteg hozzászólást generált, melyek többsége igazat adott az apának.

Nyilvánosan szégyenítette meg rendetlen lányát az apa

Forrás: WTOC.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top