Család

A válásuk után 26 évvel újra összeházasodtak

Egy fotó döbbentette rá az asszonyt, hogy még mindig szereti az első férjét.

Ann mindössze 15 éves volt 1973-ban, amikor egy esküvőn megismerkedett a nála 5 évvel idősebb Chrisszel. Egymásba szerettek, együtt maradtak, majd amikor a lány 19 éves lett, összeköltöztek. 2 évvel később aztán össze is házasodtak.

A walesi Wrexhamben telepedtek le, a fiatal lánynak azonban hiányzott a városi nyüzsgés, hiányoztak a barátai, a fiú pedig teherautó-sofőrként dolgozott az édesapja cégében, és gyakran akár hetekig is úton volt. 7 év alatt annyira eltávolodtak egymástól, hogy úgy döntöttek, elválnak.

Ann 5 évvel később újra férjhez ment, és ebből a házasságából két gyermeke is született. Mégsem tudta soha teljesen elfelejteni az első férjét. 2009-ben aztán a második házassága is válással végződött. Amikor hazatért a szülővárosába, Sheffieldbe, vásárolt egy kiadványt, melyben helyi eseményekről készült fotók szerepeltek. Ebben bukkant rá egy, az első esküvőjén készült fotóra, melyet azelőtt sohasem látott. A képet nézegetve ismerte fel, hogy milyen boldog is volt akkor, és hogy még mindig szereti Christ.

Ann testvérének még mindig megvolt Chris telefonszáma. A nő megpróbálta felhívni, és a vonal végén valóban a volt férje jelentkezett. Hosszú évek után újra beszéltek egymással, három nappal később pedig Chris személyesen is felkereste Annt.

Újabb három hét elteltével aztán a férfi megkérte volt felesége kezét, aki igent mondott. Pár hónappal később megtartották az esküvőt. “Egymásnak vagyunk rendelve. Igaz szerelem volt a miénk, és még ma is az. A második házasságomból két gyönyörű gyerekem született, és boldog vagyok, amiért ők is el voltak ragadtatva, hogy hozzámegyek Chrishez” – fogalmazott Ann a Daily Mail riportjában.

Ann és Chris az első és a második esküvőn
Ann és Chris az első és a második esküvőn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top