Család

Kiket kerülj el társkeresés során?

"Házas–külön él" gyanakvásra ad okot, az "egyéb" egyenesen megrémít, a "házas" meg eltaszít. Bloggerünk kifejti, miért.

Aki “házas–külön él” kategóriára iratkozott fel, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg külön él. Néhány férfi nőket meghazudtolóan empatikus, ha ő is benne van a történetben. Felismeri, hogy erkölcsileg eléggé megkérdőjelezhető, ha házasként keres társat. Egyszerűbben fogalmazva, sok nő szerint egy rohadt, unatkozó patkány, aki megoldások keresése helyett az egyik szőrös mellső lábát már be is akarja dugni máshová. Őket kerüld el, fordítsd el a fejed, tiltsd, blokkold, burkolózz némaságba.

A “házas–külön él” gyakran még mindig az életközösség biztonságos menedékében leledzik és nagyon nem külön. Az asztal szinte mindig közös, de az ágy csak időnként. Mert szexi tud lenni a külön hálószoba, a celebek is mind ezt csinálják. Néha, amikor büntiben van, és szexmegvonással sújtódik, na, ekkor jön a virtuális játszadozás. Szemüveg fel, majd előzmények törlése jön, egy eltakarítónő sem csinálná alaposabban… És mi a helyzet az elváltakkal? A teljes cikket az Eszter élete blogon találod.

Kiket kerülj el társkeresés során?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top