Család

2 éves kisfiú mentette meg az anyukája életét

Néha nagyon is jó, hogy a kisgyerekek is tudják használni az okostelefont.

2 éves kisfiú mentette meg az anyukája életétEgy amerikai anyuka, Laura Foster épp kutyasétáltatásból ért haza, amikor az ideiglenes gondozásban nála lévő kutya egyszer csak megtámadta az egyik saját kutyáját, az asszony pedig megpróbálta szétválasztani az ebeket. A feldühödött állat kis híján leharapta az egyik ujját, ömleni kezdett belőle a vér.

Az anya  vérveszteségtől az ájulás határán állt, és 4 éves lányait kérte, hogy hívjanak segítséget a telefonján, ám a kislányokat annyira sokkolta a látvány, hogy hozzá sem mertek érni a készülékhez. Nem úgy 2 éves fia, Bentley, aki azonnal a telefonért nyúlt, egy konyharuhával letörölte róla a vért és a FaceTime videotelefonon felhívta az egyik barátjukat, hogy segítséget kérjen.

A férfi szerencsére felvette a telefont, és azonnal értesítette a mentőket, akiknek aztán a kisfiú nyitott ajtót. Laura ujja azóta már gyógyul, és mindhárom gyerekének megtanította azt is, hogyan kell szükség esetén a segélyhívót felhívni.

Forrás: ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top