Család

Az Oscar-gála legszebb kismamái – galéria

Hétfőn hajnalban végre kiderül, hogy kik kapnak 2014-ben Oscar-díjat. Legalább ennyire izgalmas, hogy ki milyen ruhában vonul majd a fotósok előtt. Összeszedtük az elmúlt Oscar-gálák legsugárzóbb kismamáit.
Az Oscar-gála legszebb kismamái - galéria

Bár a 2007-es Oscar-gálán Cate Blanchett is a jelöltek között volt, végül üres kézzel kellett távoznia. Ám hat héttel később egy sokkal nagyobb csodát tarthatott a kezében, megszületett kisfia, Ignatius Martin.

Az Oscar-gála legszebb kismamái - galéria

Jessica Alba 2008-ban viselte ezt a káprázatos, lila Marchesa ruhát. Alba azóta már kétszeres anyuka, lánya, Honor ugyanis kistestvért kapott.

Az Oscar-gála legszebb kismamái - galéria

Egy újabb lila estélyi, ám ennek a Rodarte ruhának a viselője Natalie Portman volt 2012-ben. A színésznő ekkor Oscar-díjat nyert a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. Négy hónappal később pedig megszületett kisfia, Aleph.

Az Oscar-gála legszebb kismamái - galéria

Rachel Weisz a hatodik hónapban járt, amikor 2005-ben részt vett az Oscar-gálán. A színésznő egy fekete Narciso Rodriguez ruhában vonult a vörös szőnyegen. Három hónappal azután, hogy megnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, életet adott fiának, Henrynek.

Az Oscar-gála legszebb kismamái - galéria

Az idei Oscar egyik nagy várományosa Amy Adams egy Alberta Ferretti kék szaténestélyit viselt a 2010-es gálán. A színésznő ekkor már a hatodik hónapban volt. Kislánya, Aviana idén lesz négyéves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top