Család

Számold ki, mikor kellene házasodnod!

Egy új online alkalmazás megmutatja, mikor kell férjhez menned –vagy mikor késtél le róla.

Azt ugyan nem mondja meg az alkalmazás, ki a nekünk való, de az ideális időpontot belövi, mégpedig házas Facebook-ismerőseink adatai alapján. De így is előfordul, hogy csak azt tudhatjuk meg, hogy már réges-rég ki kellett volna mondanunk a boldogító igent.

Megijeszt vagy megnyugtat?

Az applikációt éppen az a Time magazin készítette, amely nem győzött korábban is arról elmélkedni, hogy közösségi háló böngészése közben mekkora nyomást érzünk és milyen üresnek, rossznak látjuk az életünket, hogy irigyek leszünk boldognak látszó barátainkra, és ahelyett, hogy kapcsolatokat építenénk, még magányosabbak leszünk.

Ehhez képest előálltak egy olyan alkalmazással, amely ezeket mind egyszerre erősítheti fel, ha éppen nem kellemes eredményt kapunk, és nem tudunk rajta egy jót nevetni. Bár a legrosszabbra készültünk, a még nem házas kíváncsiaknak is általában még egy-két évet adott az alkalmazás, hogy megtaláljuk az igazit. Még azt is hozzátette nyugtatólag, hogy a barátaim fele ennél később kelt el. Próbáljátok ki ti is (a “next” gombbal indul)!

Hónapra megmondják, mikor kellene házasodnod

Az alkalmazás persze csak azoknak a barátoknak az adatait veszi figyelembe, akik feltüntették születési évüket és a családi állapotukat (házas, élettársi kapcsolatban él vagy eljegyezték), így valószínűleg sokan kimaradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top