Család

Fura ajándékot kapott apjától a tinilány

A többség szerint nem volt jó ötlet...

Az egyik közösségi oldalra került fel egy kép a minap erről a korona formájú gyűrűről, melyet egy lány az édesapjától kapott a 16. születésnapjára. Az apa ettől kezdve engedélyezte a lányának, hogy randevúzzon, az ékszert azonban egyrészt emlékeztetőnek szánta, hogy a lány mindig az ő kis hercegnője marad, másrészt pedig figyelmeztetésnek a leendő udvarlók számára, hogy úgy bánjanak a lánnyal, akár egy királynővel.

A(z) “Mi a véleményed erről az ajándékról?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nincs vele semmi gond, aranyos.

A képet rengetegen kommentelték és bizony többségben voltak azok, akik szerint egyáltalán nem helyes, mi több, kifejezetten bizarr, hogy az apa ilyen ajándékot adott a kamasz lányának, hiszen ezzel leginkább azt fejezte ki, hogy a tulajdonának tartja.

A szülő feladata, hogy függetlenségre és önismeretre ösztönözze a gyermekét, hogy meg tudja hozni azokat a döntéseket, melyek a legjobbak a számára” – fogalmazott az egyik hozzászóló. „Elegem van a hercegnőkultuszból! Azt akarom, hogy az apám íjat és nyilat adjon nekem a születésnapomra” – így egy másik megjegyzés.

Fura ajándékot kapott apjától a tinilány

Forrás: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top