Család

Megható karácsonyi ajándék egy 7 éves kislánytól

Olyasmit kért karácsonyra, amit pénzen nem lehet megvenni...

Különös ajándékot kért karácsonyra egy 7 éves kislányEgy 7 éves brit kislány, Lana Rowntree ebben az évben nem állított össze drága, menő ajándékokból álló kívánságlistát karácsonyra, ehelyett inkább azt kérte, hogy az ünnep alkalmából idős, magányosan élő embereket látogathasson meg.

A helyi lapban tették közzé a kislány levelét, melyben azt kérte, hogy jelentkezzenek azok az idősek, akik szívesen lennének a barátai. „Hallottam arról, hogy rengeteg az olyan idős ember, aki szörnyen magányos, ez pedig pedig nagyon-nagyon felbosszantott” – nyilatkozta a sajtónak Lana. A leveléből kiderült az is, hogy a kislány apai nagyszülei már meghaltak, az anyai nagyszülők pedig tőlük nagyon messze élnek.

A felhívásra özönleni kezdtek a levelek, az önzetlen gyerek és családja pedig máris látogatni kezdett egy nénit. Lana édesapja egyébként nagyon büszke a lányára, teljesen jogosan.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top