Család

A Holdra írta fel a lánykérést – fotó

Filmbe illően romantikus módon kérte meg barátnője kezét egy szerelmes csillagász.

Egy 27 éves kanadai csillagász, David Osario vacsorázni vitte a barátnőjét, Saydi Rodriguezt, majd azt javasolta a lánynak, hogy menjenek el a csillagvizsgálóba megnézni a teliholdat. Míg David a távcső beállításán ügyködött, Saydi mit sem sejtett arról, hogy perceken belül élete talán legromantikusabb élményében lesz része. Amikor aztán belenézett a távcsőbe, a teliholdon egy felirat rajzolódott ki: Hozzám jössz feleségül? Ekkor megfordult, a barátja pedig már egy jegygyűrűvel a kezében térdelt előtte. A lány azonnal igent mondott.

Komoly tervezés előzte meg

„Azt akartam, hogy a lánykérés romantikus legyen, de azért bele akartam vinni az egyéniségemet, márpedig én ilyen »kocka« vagyok. Nem akartam nyilvános helyen csinálni, mert Rodriguez kisasszony szégyellős, és természetesen azt szerettem volna, hogy meglepetés legyen” – mesélte Osario egy sajtónyilatkozatában. A mindössze 8 milliméter átmérőjű szöveget egy speciális nyomtatóval nyomtatták rá a távcsőre szerelhető lencsére. Mérnöki pontosságú tervezésre, teliholdra és tiszta időre volt szükség ahhoz, hogy a látvány tökéletes legyen. Az augusztusi éjszakán szerencsére minden stimmelt.

„Nagyon meglepődtem. Egyfolytában azt kérdezgettem, hogy komolyan gondolja-e, még akkor is, amikor már az ujjamon volt a gyűrű és igent mondtam. Alig várom, hogy vele éljem le az életemet” – mondta a menyasszony.

Forrás: The Telegraph
Forrás: The Telegraph

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top