Család

Bogyó és Babóca már iPaden is hódít!

Bogyó és Babóca: A barátság című iPad-mesekönyv után most már a Bogyó és Babóca: A szivárvány című történet is elérhető interaktív iPad-alkalmazás formájában.

Bartos Erika elsöprő sikerű mesekönyvsorozatának eredeti történetét a gyerekek egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetik Ónodi Eszter narrációjában és az Alma Együttes zenei kíséretében.

Bogyó és Babóca már iPaden is hódít!

Az okos mobileszközök terjedésével az azokon működő mobiljátékok és gyerekeknek készülő alkalmazások is egyre népszerűbbek, így az interaktív mesekönyvek piaca is folyamatosan bővül. Ma már minden klasszikus és népszerű mesehős megtalálható mobiljáték vagy tablet-mesekönyv feldolgozásban is.

Bogyó és Babóca már iPaden is hódít!

Bartos Erika nagy sikerű mesekönyvsorozatának második részében a születésnapját ünneplő Bogyó, a csigafiú egy szivárványra szeretne felmászni. Az eredeti történetet egy teljesen új, animált, interaktív bábjáték formában élvezhetjük az iPaden, amelyet Ónodi Eszter olvas fel, és az Alma Együttes zenéje kísér. A mese igazi rajongói ezúttal Babóca, a katicalány házát és személyes tárgyait ismerhetik meg, a színezős játékból pedig kiderül, mit rejtenek a kis barátok születésnapi ajándékcsomagjai. A rengeteg animációt és hangot tartalmazó alkalmazás remek szórakozás a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt!

Mit tartalmaz az applikáció:
  • Az eredeti mese interaktív, animált bábjáték formában, Ónodi Eszter felolvasásával és az Alma együttes zenéjével
  • Babóca szobáinak felfedezése (előszoba, nappali, háló, fürdőszoba, konyha)
  • 30 fényképes animált fényképalbum Babócáról, a katicalányról
  • Színező játék, amelyben az egyes szereplőket lehet kiszínezni

Bogyó és Babóca: A szivárvány – letölthető INNEN!

Bogyó és Babóca: A barátság – letölthető INNEN!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top