Család

Katalin hercegné saját divatmárkát indít

Kihasználhatja, hogy stílusikon lett, az ezzel keresett pénzt azonban nem tarthatja meg.

Katalin hercegné már eddig is meghatározó szereplője volt a divatiparnak: trendeket indított el, kollekciókat ihletett, divatházaknak és kozmetikai cégeknek csinált ingyenreklámot azzal, hogy a termékeiket viselte. Stílusikon státuszát ezután azonban még hatékonyabban kamatoztatja majd, legalábbis erre enged következtetni, hogy hivatalosan levédette a Cambridge hercegnéje nevet, mégpedig abból a célból, hogy e név alatt saját ruházati, kalap- és cipőmárkát indítson.

Katalin hercegné saját divatmárkát indít

Brit sajtóértesülések szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy gyermeke születése után babaruha-kollekcióval rukkol majd elő az igencsak jól csengő márkanév alatt.

Bármekkora sikert is arat azonban a márka a jövőben, Katalin egy pennyt sem tarthat meg a bevételekből: a királyi udvar vonatkozó szabályozása szerint ugyanis a pénzt a Cambridge hercege és hercegnéje és Harry herceg nevével fémjelzett alapítványnak kell felajánlania, akik különféle jótékonysági célokra fordítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top