Család

Meztelenül ebédelni menő!

Hétvégén nincs leckeírás, és teli szájjal beszélgetni kifejezetten menő. Egy 7 éves kislány menőségi listája!

Egy amerikai magazin szerkesztőjének kislánya írta a cuki jegyzetet, amiben a 7 éves Scarlett leírja, hogy legyen igazán cool, vagyis menő. Kár, hogy mi kislánykorunkban nem írtunk ilyen listát, pedig rengeteg dolgot találtunk iszonyú menőnek, vagy totál cikinek. Egy darabig a balatoni nyaralás alatt a nyakunkban lógó műanyag, henger alakú aprótartót – már a nevére sem emlékszünk pontosan – és a sötétben világítós karkötőt is nagyon menőnek tartottuk.

Meztelenül ebédelni menő!

 

A legelképesztőbb és legmerészebb a kislány listáján, és a szülei biztos meglepődnének, ha betartaná: „Ne viselj ruhát reggeli, ebéd és vacsora alatt!”

Scarlett szerint az a menő, aki nem ír házi feladatot hétvégén, sőt pénteken sem, kizárólag a hét többi napján. Most komolyan, van benne valami… A menőség csúcsa pedig egyenesen az, ha nyitott szájjal eszünk, és még beszélgetünk is, ha tele van a szánk a kislány szerint. Hogy ez hogy jutott eszébe? A legcukibb, hogy szerinte az is nagyon-nagyon menő, ha békaugrálásban közlekedik a lakásban – ezt azért megnéznénk, hogy meddig tudja betartani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top