Család

Négy ruhaméretet fogyott esküvőjére az ara

A párjának túlsúlyosan is tetszett, ő azonban nem érezte jól magát a bőrében, ezért változtatott.

„Odavoltam a gyors, egészségtelen és hizlaló ételekért, ahelyett, hogy bármi frisset ettem volna – mesélte a 29 éves Tessa Thurgood egy brit lap riportjában. – Általában kihagytam a rendes reggelit és inkább egy csomag chipsszel és csokival indítottam a napot.”

A fogyás előtt és után

A fogyás előtt és napjainkban

Forrás: dailymail.co.uk

A fiatal nő három évvel ezelőtt már 52-es méretű ruhákat hordott és a legkevésbé sem érezte jól magát a bőrében. Amikor a barátja megkérte a kezét, elhatározta, hogy az esküvőig megpróbál minél több felesleges kilótól megszabadulni. “Nem akartam semmilyen előírt diétát követni, inkább magam akartam kitapasztalni és megválasztani a helyes élelmiszereket.”

Az esküvő napján

Az esküvő napján

Forrás: dailymail.co.uk

Tessa tehát a saját maga által kidolgozott, zöldségekben, gyümölcsökben és sovány fehérjékben bővelkedő étrend szerint kezdett táplálkozni és beiratkozott egy női edzőterembe is.

Az esküvőig négy ruhaméretet sikerült fogynia, az azóta eltelt két évben pedig még kettőt. Bár a férjének túlsúlyosan is tetszett, az új külső még inkább lenyűgözte.

Kitartásának és eredményeinek elismeréseképp az edzőterem az Év fogyókúrázója címmel tüntette ki Tessát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top