Család

Kell-e nekünk okosbili?

A táblagépes bili az idei év egyik technológiai szenzációja, és a gyártó szerint segít a bilire szoktatásban.

Kell-e nekünk okosbili?A bilire szoktatás nagy kaland a legtöbb családban, és most egy egészen hajmeresztő eszközt mutattak be, hogy segítséget nyújtson ebben, jelentette az AP hírügynökség. Los Angelesben ma zárul a világ legnagyobb szórakoztatóipari expója, ahol nem csak felnőtteknek szóló újdonságokat mutattak be.

Bili érintőképernyővel

Az okosbili annyiban különbözik a hagyományos társaitól, hogy egy táblagép csatlakoztatható hozzá. Így a kicsi elfoglalhatja magát az érintőképernyő nyomogatásával, amíg végez a dolgával. „Ez nagy újdonság, és már sok szülőtől kaptunk pozitív visszajelzést, akik szerint ez sokat segíthet a bilire szoktatásban” – reklámozta a terméket a gyártócég egyik alkalmazottja.

Az igaz, hogy a világ pénzesebb felén lassan előbb tanulják meg a gyerekek az érintőképernyő kezelését, mint járni tudnának, a legtöbb szülő valószínűleg mégis elszörnyedve tekint erre a fejlesztésre. Hiszen még a bilire szoktatásnál is nagyobb küzdelem azt elérni, hogy a gyerekek minél kevesebb időt töltsenek mindenféle képernyők előtt ülve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top