Család

80 évesen kapott modellszerződést a nagyi

Sosem volt olyan elfoglalt, mint azóta, mióta újra kifutóra lépett.

Forrás: dailymail.co.uk

Hihetetlen, hogy 80 éves

Forrás: dailymail.co.uk

Tavaly ősszel mi is írtunk arról a rendkívül fiatalos skót nagymamáról, Marion Finlaysonról, aki hat évtizedes kihagyás után, 80 évesen döntött úgy, hogy szeretne újra modellkedni. Akkor még csak egyszeri lehetőséget kapott a szereplésre egy idősebbeknek rendezett divatbemutatón, ám az azóta eltelt hónapokban több modellügynökség is megkereste, hogy szerződtetné.

Marion végül az egyik neves skót ügynökség, a Colours ajánlatát fogadta el és rendszeresen vállal modellmunkákat. „Sosem voltam olyan elfoglalt, mint azóta, hogy tavaly a kifutóra léptem. Jó móka, nagyon boldog vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Jövő hónapban töltöm be a 81-et, és azt hiszem, teljesen rendben vagyok” – lelkendezett egy brit lap riportjában, ahol elárulta azt is, hogy jógával és pilatesedzésekkel tartja formában magát.

A kivételes asszonyt nemrégiben az egyik brit tévécsatorna reggeli műsorába is meghívták, ahol még a saját korosztályán is viccelődött: „Leggyakrabban a gyógyszereikről és a vérnyomásukról szoktak beszélni. Nekem viszont nincsenek ilyen gondjaim. Olyan jól vagyok, mint mindig is voltam. Nagyon elégedett vagyok, és remélem, még sokáig folytathatom a modellkedést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top