Család

Így törli a Facebook az exed!

Csak egy klikkelés, és az exed minden nyomát eltüntetheted a szakítás után, nem kell egyesével bajlódni az időközben fájdalmassá vált fotókkal vagy hozzászólásokkal.

Amit a Facebook összeköt, el is tudja választani… Hiánypótló a KillSwitch nevű alkalmazás, amelynek iróniája, hogy pont Valentin-napon indították. Aki járt már pórul, és a hatalmas szerelem nevében számtalan fotót és kedveskedő üzenetet tett fel a saját és kedvese falára, az tudja, hogy mennyire nyűgös dolog a szakítás után mindezt kikapálni, mert ugye nem szeretné senki a boldog hőskor képeit nézegetni a Facebook-oldalán.

Így törli a Facebook az exed!

Szóval csak annyit kell tennünk, hogy ha még az exünk ismerősünk a közösségi oldalon, ráengedjük az alkalmazást a közelmúltra, és minden olyan fotót, videót, hozzászólást, amin a volt kedves meg van jelölve, töröl a szerintünk majd nagy népszerűségnek örvendő alkalmazás. Vannak kibúvók: ha nem szeretnénk mindent megsemmisíteni, akkor el is tárolhatjuk egy mappába a régi emlékeket, és azt csak mi látjuk. Szóval titokban nézegethetjük, ha erre van igény, de a többiekkel elhitethetjük, hogy rég túl vagyunk a szakításon.

Egyébként mobiltelefonos formában is működik, de nem ingyenes a fejlesztők által csak fájdalommentes szakítást segítő applikációnak nevezett alkalmazás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top