Család

Takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegné

Az angol nők megrohamozták a boltokat a termékenységi és terhességi tesztekért.

Amióta bejelentették, hogy gyermeket vár, Kate lényegesen kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt, a lesifotósoknak azonban sikerült lekapniuk, miközben Londonban vásárolgatott. A hercegné vélhetőleg fel volt készülve arra, hogy paparazzifotók készülhetnek róla, ezért laza pelerin és hosszú sál alá rejtette gömbölyödő pocakját.

Forrás: usamagazine.com
Forrás: usamagazine.com

A hercegné utánzására berendezkedett angol nők mindeközben azon vannak, hogy maguk is mihamarabb teherbe essenek – legalábbis ezt állítják brit lapok arra hivatkozva, hogy az elmúlt hetekben ugrásszerűen, 60 százalékkal nőtt az otthon elvégezhető termékenységi és terhességi tesztek iránti kereslet. Ezt egyértelműen a „Kate-effektusnak” tudják be.

Már csak azért is, mert amikor Diana hercegné a második fiát, Harry herceget várta, szintén érzékelhetően megnőtt a gyermekvállalási kedv a szigetországban, a szakemberek szerint pedig Katalin és Vilmos első gyermekének érkezése is minden bizonnyal hasonló hatást vált ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top