Család

Így mosolyog Bruce Willis hét hónapos lánya – fotó

Magával vitte kislányát Bruce Willis a Red című mozi második részének forgatására. A csöppség végig mosolygott apukája karjában.

fotó: Us Weekly
Fotó: Us Weekly

Ki lesz a bébiszitter?

Az 57 éves színész szerepeiben mogorva, a világot mindig megmentő akcióhős. Ám az életben olyan apuka, aki teljesen elolvad kislánya mosolyától. Bruce Willis jelenleg a Red című mozi második részét forgatja, és a forgatási szünetben hét hónapos kislányával, Mabellel sétált a díszletek között. A mosolygós csöppség nemcsak papáját, de a stáb többi tagját is teljesen levette a lábáról. Catherine Zeta-Jones például felajánlotta Willisnek és nejének, hogy bármikor vigyáz a kislányra, ha kettesben szeretnének elmenni valahová – írja a Us Weekly magazin.

Az angol modellnek, Emma Hemingnek, és a színésznek Mabel az első közös gyermeke, de a férfinak már van három felnőtt lánya Demi Moore-tól is. Emma és Bruce Willis budapesti tartózkodásuk alatt mutatták meg először a kislányukat. A gyermek anyukája azóta is folyamatosan tájékoztatja a rajongókat a legifjabb Willis életéről. „Mabel két pici foga kezd kibújni! Imádok anyuka lenni!” – írta Emma a Twitter-oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top