Féltik a szülők a reklámoktól a gyerekeket

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy felmérés azt mutatja, hogy egyre aggályosabbnak tartják a szülők a reklámokat, a gyerekeiket pedig a legjobban a bizonytalan jövőtől féltik. Íme a lista, mi miatt aggódunk legtöbbet.
Féltik a szülők a reklámoktól a gyerekeketEgy friss felmérés szerint a magyar szülők a jövőre vonatkozó kilátásoktól, a nem biztonságos közlekedéstől, a kábítószerektől, a bűnözéstől és az idegenekkel való kapcsolattól féltik leginkább  a gyermekeiket.

Az NRC és TNS Hoffmann Research felmérését egy angol piackutatás mintájára végezték, ami szintén hasonló képet adott. A magyar szülők közül legtöbben a jövő miatt aggódnak, a biztonság, a drog és a bűnözés csak ezután következik.

Meglepő, hogy a hirdetésektől és reklámoktól milyen sokan féltik a gyerekeket, ez az aggály végzett ugyanis a 12. helyen. Úgy tűnik, még a gyerekkori elhízásnál is veszélyesebbnek tartjuk. Az oka a válaszadók szerint az, hogy túlzott vásárlásra biztatnak, irreális képet és hamis értékrendet adnak, ráadásul erősen befolyásolnak, és esetenként még alkoholfogyasztásra is sarkallnak.
Hozzászólások
Légy te az első hozzászóló!

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk