Család

Egészséges fogamzás – egészséges kisbabák

Láss hozzá most, ha azt szeretnéd, hogy jövőre a gólyákkal megérkezzen az új családtag! Vagy megvárod a tavaszt, s elmondod a mondókát: "Gólya, gólya, vaslapát, hozzál nekünk kisbabát!"

Szerintem ne várj addig! A kisbaba fogadására felkészülni nem lehet elég korán. Gyakorlatilag születésed pillanatától arra vagy teremtve, hogy utódot hozzál létre, s ha odafigyelsz a megfelelő életvitelre, s itt a te felelősséged, minden esélyed megvan rá, hogy az utódod egészséges legyen.
Sokan gondoljuk azt, hogy akkor tesszük meg a legtöbbet, ha előbb megteremtjük az anyagi biztonságot leendő gyermekünknek, karriert építünk éveken át. Közben helytelenül táplálkozunk, stresszes életet élünk, nem figyelünk magunkra, s nem vagyunk tisztában azzal, hogy ezzel termékenységünket csökkentjük. Aztán eljön az idő, amikor úgy érezzük, hogy igazi tartalommal kell megtöltenünk az életünket, itt a gyermekvállalás ideje. S ekkor valami történik, de nem az, amit szeretnénk, valami nincs rendjén, sehogyan sem akar megfoganni a gyermek. Ne add fel, mert az esetek harmadában nem áll szervi probléma a meddőség hátterében.

Elegendő számú, formás, mozgékony spermiumok

Egészséges fogamzás - egészséges kisbabákDr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint „a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, alakjuk rosszabbodott, és a spermiumok mozgékonysága is gyengült.” (www.babacsalogato.hu)

Helyes életvitel a legegyszerűbb és legolcsóbb orvosság

A dohányzás, az alkohol és a túlzott kávéfogyasztás mind csökkentik a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát. A túlzásba vitt testedzést, a gyakori meleg vizes fürdőket kerülni kell. Harmonikus és kiegyensúlyozott szexuális életre kell törekedni, nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Egészséges spermakép – fokozott megtermékenyítő képesség
2008 óta sikeresen alkalmazzuk nem szervi eredetű megtermékenyítési problémák esetén a Ferulant természetes alapú készítményt. Az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anyagokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát (fő hatóanyaga a ferulasav), amely a tradicionális távol-keleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye.

A Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban a Ferulant 55%-kal növelte a spermiumok számát, 33%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat) és 24%-kal javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt. (A linearitási szám a spermiumok egyenes irányú mozgását írja le. Minél nagyobb a szám, annál valószínűbb a megtermékenyítés bekövetkezése. A lombikbébiprogramban az egyenes irányban leggyorsabban haladó spermiumokat választják ki, és alkalmazzák.) A Ferulant klinikai kipróbálásaiban alkalmazott 3–6 hónapos kúra során a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül. Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt.

A gyermekvállalás előtti közel 3 hónap igen fontos az egészséges petesejt kialakulása szempontjából

Egészséges fogamzás - egészséges kisbabákEbben az időszakban helyes életmóddal sokat tehetnek a nők a termékenység javulásának érdekében. Az esetek egy részében a meddőségre nincs semmi magyarázat, ilyenkor általában lelki, illetve hormonális okok állnak a háttérben.

Az Ovant a terhességre készülő női szervezet segítője, babavállalás előtt ajánlott a szervezet optimális állapotának eléréséhez.

A  étrend-kiegészítő összetevői jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, elősegíthetik a fogamzást. Antioxidáns hatásuk révén gátolják a káros környezeti hatásokat, mellyel hozzájárulnak a női szervezet egészségének optimalizálásához, a terhességre való felkészítéséhez. A női szervezetnek jótékony perui élelmiszernövény, a perui maca, más néven perui ginzeng kivonatát tartalmazza vitaminokkal, fontos ásványi anyagokkal és argininnel. A folsav pótlása fontos a születendő magzat egészsége szempontjából.

Egészséges fogamzás - egészséges kisbabákA Ferulant és Ovant minden babát vállaló párnak ajánlott, mert hatóanyagaik védik az  ivarsejtek épségét, egészségét, miáltal elősegítik a születendő magzat egészségét.

www.pharmaforte.hu

A Ferulant egészségkártyára is kapható, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény.

 

————————————————————————————————————————–


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,


VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

—————————————————————————————————————————

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top