nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Diplomás sztárok a piros szőnyegen

A legtöbb hírességről az ember el se tudja képzelni, hogy egykor ő is az iskolapadot koptatta, sőt le is diplomázott. Pedig jó pár doktor, mérnök és jogász van a legismertebb sztárok között.
NLCafé
f Ajánlom

A hollywood-i piros szőnyegig és egy saját Walk of Fame csillagig nem mindig egyenes út vezet, rengeteg híresség jó pár kitérőt megtett. Míg sokan a felszolgálótálcát dobták el, vagy épp a pultot hagyták ott a kifutó vagy a filmvászon kedvéért, mások az egyetem padját koptatták és komoly szakmát tanultak ki. Lapozd végig galériánkat, és ismerd meg a diplomás hírességeket!

10 Fotó megtekintése

Sztárdiplomák

A sármos színész a glasgow-i egyetemen szerzett jogi diplomát, ám Irvine Welsh Trainspotting című regényének színpadi változata akkora hatással volt rá, hogy otthagyta a jogi pályát, és színésznek tanult.
Még több +
A híres Calvin Klein-modell karrierje ellenére sem hagyta ott az iskolát, leérettségizett, de diplomát csak 40 évesen szerzett az amerikai Columbia Egyetemen, ahol közegészségügyet tanult.
Még több +
Iman Mohamed Abdulmajid (55) modell, színésznő, David Bowie felesége a Nairobi Egyetemen politológia szakon végzett, és nem mellesleg öt nyelven (arab, angol, francia, olasz és szomáliai) beszél.
Még több +
A színésznő mindig jeles tanuló volt, középiskola után a Harvardon pszichológiát, történelmet, filozófiát és teológiát hallgatott. 2003 júniusában diplomázott. Angol nyelven és héberül folyékonyan beszél, franciául, japánul és németül kevesebbet, nemrég arabul kezdett tanulni.
Még több +
A felkapott modell a Cambridge-i Egyetemen szerzett művészettörténeti diplomát.
Még több +
Rowan Atkinson a Newcastle-i Egyetemen, majd Oxfordban tanult és ott szerzett villamosmérnöki diplomát, de inkább a BBC-nél lett komikus.
Még több +
A színésznő a Columbia Egyetemen angol irodalmat és keleti vallásokat hallgatott, 1999-ben szerezte meg bölcsész diplomáját.
Még több +
Az X Akták híres sztárja is csak véletlenül lett színész, eredetileg angol irodalmat tanult a Yale-n. Szakdolgozatát „Mágia és technológia a kortárs költészetben és prózában” címmel írta. Az egyetem színjátszókörében csöppent bele a színészkedésbe.
Még több +
A született feleség 2009-ben pszichológusként végzett a Antioch Egyetemen.
Még több +
Lisa Kudrow, avagy a Jóbarátok Phoebe-je biológia szakon végzett, és hosszú éveken keresztül belgyógyász édesapja csapatában dolgozott, aki fejfájáskutató volt.
Még több +
Megosztás Facebookon