Család

Valódi Csipkerózsikák keresnek társat

A modern Csipkerózsikák kiállítási "tárgyként" ismerkednek. Te bevállalnád?
Csipkerózsika, a herceg és a termőr
A teremőr figyel 

Egy ukrán–kanadai művész, Taras Polataiko sajátos társkereső kiállítást szervezett a kijevi Nemzeti Művészeti Múzeumban. A kiállítási „tárgyak” olyan önként jelentkező, előzetesen kiválasztott, fiatal nők, akik szeretnék megtalálni a párjukat, és ezért még azt is vállalják, hogy a múzeum egyik kiállítótermében elhelyezett ágyakban alvó Csipkerózsikaként fekszenek, a hercegükre várva.

A potenciális hercegeknek nem kell toronyba mászniuk, elég, ha aláírnak egy nyilatkozatot, miszerint nagykorúak és nőtlenek, és máris mehetnek megcsókolni az aznapi Csipkerózsikát, persze csak ha még mindig akarják. A csókkal csak egyszer lehet próbálkozni, és kizárólag a szájak érintkezhetnek, amit az ágy mellett álló őr szigorúan ellenőriz. Az ágyban fekvő lány maga dönthet, hogy továbbra is alvást színlel – ebben az esetben a jelentkező kudarcot vallott –, vagy kinyitja a szemét és megismerkedik a herceggel.

A kiállítás szeptember 9-ig tart nyitva, és minden nap akár több szingli is Csipkerózsika szerepébe bújhat. Az ötletgazda reméli, hogy igazi szerelmek születnek majd a Csipkerózsikák és hercegeik között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top