Család

Nyissunk egymásra! – Csatlakozz!

Ismered a szomszédaidat? Jól jönne, ha segíthetnétek egymásnak? Ismerkedjünk idén is! Az anyák napja és a karácsony mellett kapjanak az évben egy ünnepnapot a szomszédok is! Hogy mikor? Szeptember 22-én, szombaton!

Szervezők csatlakozását várjuk! Hívd meg Te is szomszédaidat, és ha van kedvetek, szervezzetek közös programokat is! Segítünk az első lépésekben! A regisztrálók ingyen lufit és a szervezéshez szükséges szóróanyagokat kapnak.

Szeptember 22-én egy közös főzés, egy nagy asztalnál együtt elköltött vacsora, közös játékok, sportolás vagy kertészkedés alkalmával kicsit jobban megismerhetjük szomszédainkat, s ha volt netán vitánk velük, ezeket is tisztázhatjuk. Hiszen kiderülhet, hogy anélkül, hogy ismernénk egymást, rengeteg mindenben gondolunk hasonlót. Egy helyen lakunk, ezért sokszor hasonló céljaink vannak, amiket gyakran csak együtt, összefogva tudunk megvalósítani.

A Szomszédünnep célja, hogy az egy utcában, egymás szomszédjában élő emberek, akiknek egy iskolába járnak a gyermekeik, akik munka után minden nap ugyanabban a boltban vásárolnak be – egyszóval a szomszédok, akik látásból már jól ismerik egymást, szót váltsanak egymással.

Tavaly több mint tízezren szomszédünnepeltek a Hungarofest kezdeményezésére!

Klikk a részletekért: www.szomszedunnep.hu

A SZOMSZÉDÜNNEP RECEPTJE

Végy egy kisebb utcácskányi Embert egy kedves településen vagy kerületben, továbbá egy kezdeményezést (ez a Szomszédünnep), mely szerint ideje összejönni szomszédainkkal.
Fontos kellék egy lelkes Szervező, aki összetereli az utcában lakókat, és kézben tartja az eseményeket. A legfontosabb hozzávaló azonban a Lelkesedés, a részvétel, és a végén az együttlét vitathatatlan öröme. Kérdésed van? Csatlakoznál? Kérsz lufit a dekorációhoz? Keress minket! info@szomszedunnep.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top