Család

14 gyerek után is 36-os ruhaméretet hord

Fogyókúráznia nem kell, ugyanis a gyerekek ellátása és a házimunka formában tartja.

Az 53 éves Patricia Sparkesról ránézésre senki sem gondolná, hogy 14 gyermeket hozott a világra. A karcsú asszony mindössze 51 kiló, a ruhamérete pedig 36-os.

Az első gyermekét 17 éves korában szülte, a legfiatalabbat pedig hét évvel ezelőtt. Mint azt egy brit lap riportjában elmondta, a szülést követően szinte mindig könnyen visszanyerte az alakját, kivéve az ikrei születése után. Akkor 88 kilóra hízott meg, de nem hagyta el magát, és ha nehezebben is, de sikerült visszafogynia a megszokott súlyára.

Patricia és családja

Patricia és családjának egy része

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Persze mindenkit az érdekel, vajon milyen csodadiétával vagy trendi edzésmódszerrel tudott ennyire vékony maradni, Patricia azonban nem ér rá ilyesmikre. A gyerekek ellátása és a házimunka mellett – ami közben gyakran tánccal szórakoztatja magát –, még a férje üzletében is segít, ez az aktív életmód pedig állítása szerint épp elég ahhoz, hogy formában maradjon.

Az asszony, aki hivatásának tartja az anyaságot, imád gondoskodni a családjáról, és egyelőre bele sem akar gondolni abba, milyen lesz, ha most még otthon lakó nyolc gyermeke is kirepül majd a fészekből. Legidősebb gyerekei egyébként már maguk is szülők, így a törékeny asszony már háromszoros nagymama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top