Család

Nyolc válás után is hisz a nagy Ő-ben

Az asszony jelenleg a kilencedik férjét keresi. Remélik, hogy ő már valóban az igazi lesz…
Romantikus és optimista
Romantikus és optimista

Az 55 éves Sandra McNab első alkalommal 16 éves korában ment férjhez. Az azóta eltelt 39 évben összesen nyolc férjet „fogyasztott el”, leghosszabb házassága nyolc évig tartott.

A Glasgow-ban élő nő az egyik angol tévécsatorna riportjában bevallotta, hogy javíthatatlan romantikus, aki mindenkiben csak a jót látja, emiatt sokszor nem ismerte fel, hogy nem a megfelelő férfival köti össze az életét.

Mint mondta, a szülei és a nagyszülei is harmonikus házasságban éltek, számára ezért a házasság a boldogsággal egyenlő. Épp ezért nem érte be soha az együttéléssel és ment hozzá minden férfihoz, akit szeretett.

Legutóbbi sikertelen házassága után három évig úgy érezte, nem akar többé férjhez menni, ma már azonban nem zárja ki, hogy kilencedszerre is kimondaná a boldogító igent, legalábbis ha végre megtalálná az igazit, akinek a létezésében egyébként még mindig hisz. Olyan férfit azonban már nem szeretne maga mellé, aki pótmamát keres a feleségében, inkább olyan társra vágyik, aki gondoskodik róla, védelmezi őt, és van humorérzéke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top