Család

Te elvinnéd a nászútra a barátaidat? Szavazz!

Édes kettesben egy szállodai szobában... – vannak ifjú házasok, akik nem kérnek az ilyen "hagyományos" nászútból. Viszik inkább a haverokat is! Itt a lehetőség, hogy szavazz: te töltenéd barátokkal a mézesheteket?

Vinnéd a nászútra a barátaid?Egyedülálló barátokat, volt kollégiumi szobatársakat, haverokat vagy jófej családtagokat visznek magukkal a „honeymoon” (vagyis a mézeshetek) elnevezés mintájára csak „buddymoon”-nak (buddy=haver) becézett különös nászútjukra a friss amerikai házasok – írja a Huffington Post.

Persze jó barátokkal utazni, de azért enyhén furcsa az első közös utazást – férj és feleségként legalábbis – közös bulizással tölteni kettesben romantikázás helyett. De hátha mi vagyunk maradiak, ezért utánamentünk a kérdésnek, és a nagy esemény előtt álló magyar menyasszonyokat faggattunk az ötletről.

„Na, ne már…”

 

A 27 éves Bella szeptember végén megy férjhez. Még nem tudja, hova mennek nászútra, de azt mondja a Nők Lapja Cafénak, hogy el sem tudja képzelni, hogy ne kettesben töltsék a szerelmével a mézesheteket. „Igaz, az egyik ismerősöm úgy volt nászúton, hogy a balatoni nyaralóba pár nap után beállított az anyós, aki főzött rájuk meg pakolt utánuk, és ők ezen nem akadtak ki – teszi hozzá a leendő feleség. – Én a barátaimat se vinném a mézeshetekre, a leendő anyósomnak pedig eszébe sem jutna utánunk jönni.”

Többesben

A 28 éves Rita is nyár végén áll az oltár elé. Úgy tűnik, ő is „hagyományosan” képzeli el a közös utat – már csak praktikus okokból is. „Ha többen megyünk nyaralni, több emberhez kell alkalmazkodni, a nászutunkon viszont hadd csináljuk azt, amihez nekünk van kedvünk” – magyarázta. Rita viszont ismer olyan párt, akik a buddymoon magyar követői, így Horvátországba vitték magukkal három nagyon jó barátjukat. „Bulizni akartak, így azokkal mentek, akiket a legjobban szeretnek” – tette hozzá.

Ti vinnétek a barátaitokat a nászútra?

A(z) “Vinnéd nászútra a barátaid?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Minek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top