Család

Sajátjaként neveli a foltos bárányt a dalmata – videó

Az elárvult állat és mostohaanyja még külsőleg is hasonlítanak egymásra.
Mintha a sajátja lenne
Mintha a sajátja lenne

A fekete-fehér foltos kisbárányt az anyja magára hagyta egy ausztrál farmon, ám a család dalmatája a gondjaiba vette az elárvult állatot.

A nőstény kutyának nincsenek saját kölykei, az anyai ösztöne viszont felébredt: nyalogatja, szeretgeti és szinte egy percre sem mozdul el a bárány mellől, aki küllemét tekintve „elmehetne” akár dalmatának is. Az eb egyedül csak szoptatni nem tudja fogadott kicsinyét, ezért a gazdája táplálja cumisüvegből.

A farmon mindenki mosolyog, ha meglátja a különös párost. „Ez olyasmi, amin nem tudsz nem felvidulni, ha meglátod. Ehhez soha nem lehet túl öregnek lenni” – jegyezte meg a gazda egy ausztrál tévécsatorna riportjában.

Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy az állatok csodálatosak. Akár az a cica, aki egy csüngőhasú malacot nevelt fel. Vagy épp az a bárány, aki megmentett egy lovat a depressziótól.

Nézd meg a teljes angol nyelvű riportot az esetről! (Ha nem tudsz angolul, a szívmelengető felvételek miatt akkor is érdemes.)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top