Család

Ferencvárosi Őszköszöntő Fesztivál – 2012

Budapest. IX. kerület, Bakáts tér, 2012. augusztus 29. – szeptember 2.

Az ebben az esztendőben a 220. születésnapját ünneplő Ferencváros különleges és nagyszabású fesztiváli forgataggal köszönti a nyári pihenésből hazatérő családokat, az iskolakezdő diákokat és a kerületbe látogató vendégeket.

Ferencvárosi Őszköszöntő Fesztivál - 2012

Ferencváros központjában, a Bakáts téren hagyományőrző kézműves vásár és gasztronómiai hungarikum-bemutató köszönti az ősz kezdetét. A vásári hangulathoz elengedhetetlen a korabeli hangulatot idéző vurstli: a gyerekeket és családokat megszólító játszóház mellett még céllövölde és ringlispíl is szórakoztatja a fesztiválozókat.

Ferencvárosi Őszköszöntő Fesztivál - 2012

Bemutatkoznak Ferencváros nemzetiségei, pódiumhoz jutnak a városrész ismert lakói. A fesztivál sava-borsát természetesen a koncertek adják meg: táncház és jazz, a Turay Színház Cigárnybáró című operett-előadása, kórusok és rock-együttesek, gyerekeknek szóló koncertek és világzenei produkciók követik egymást.

Ferencvárosi Őszköszöntő Fesztivál - 2012

A fellépők között olyan, sokakat érdeklő zenekarok is helyet kapnak, mint Szikora Robi és az R-Go, a Nemjuci Akusztik, a Benkó Dixiland Band, a Geszti Péter és a Gringo Sztár, és a Kesh.

Ferencvárosi Őszköszöntő Fesztivál - 2012

Hagyományt és népszerű, mai mulatságokat ötvöző forgatagra számíthatunk tehát Ferencváros őszköszöntő fesztiválján, augusztus és szeptember fordulóján.

Találkozzunk a Bakáts téren!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top