Család

Gyerekek keresnek társat magányos szüleiknek

Az új online társkeresőben azok a szülők is párra találhatnak, akik nem tudják használni az internetet.

A gyerekek kereshetnek társat magányos szüleiknek A My Lovely Parent társkereső ötlete két brit fiútestvér fejéből pattant ki, akik nem akarták, hogy elvált, hatvanas éveiben járó édesanyjuknak egyedül kelljen leélnie a hátralévő életét.

A koncepció lényege, hogy a felnőtt gyermekek maguk kereshetnek társat magányos, özvegy vagy elvált szüleiknek. A regisztrációt és az adatlap kitöltését a gyerek végzi el, és lehetőség van arra is, hogy a profilokat átböngészve általa szimpatikusnak tartott társra vágyókat javasoljon szülőjének. A szülők ezután önállóan is használhatják az oldalt, de ha nem értenek a számítógéphez és/vagy szeretnék kikérni gyermekük véleményét, a közös keresgélés is jó móka.

A szolgáltatás a jövő hónapban indul, és egyelőre elsősorban a Nagy-Britanniában élő, ötvenes–hatvanas korosztályt célozza, de ha sikeres lesz, jó eséllyel mások is átveszik az ötletet. Akár hazánkban is?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top