Család

22 alkalommal vette el ugyanazt a nőt

A fiatal pár esküvőturistaként járja a világot. Minden országban újból összeházasodnak.

A 30 éves Lisa Grant és párja, a 32 éves Alex Pelling tavaly nyáron, Manchesterben kötöttek először házasságot. Ezt követően azonban nem érték be egy szimpla, egy-két hetes nászúttal, inkább világ körüli útra indultak. A meglátogatott országokban nem csupán a nevezetességekkel ismerkednek, de mindenütt beiktatnak egy helyi tradícióknak megfelelő esküvőt is.

Lisa, Alex és Peggy

Lisa, Alex és Peggy

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Lisa és Alex 11 éve ismerik egymást, ebből 6 éve vannak együtt. Az első esküvőjükre készülődve, borozgatás közben vetődött fel bennük az ötlet, hogy maguk mögött hagyják az eddigi életüket és esküvőturistaként bejárják a világot. Felszabadították az összes megtakarításukat, minden vagyontárgyukat, sőt a lakásukat is pénzzé tették. Vásároltak egy lakókocsit – melyet Peggynek neveztek el –, átvitették Kanadába, azóta pedig egyénileg utaznak. 

Esküvő Belízben és Hawaiion
Esküvő Belize-ben és Hawaiin

 

Egy év alatt Dél-Amerikáig jutottak, és útközben összesen 22 esküvőjük volt, de még legalább további 8 ceremóniát terveznek. Mint egy brit lap riportjában elmondták, a költségvetésük szoros, de rengeteg dolgot kapnak ingyen is, amikor elmesélik a helyieknek különleges utazásuk történetét.

Ha valami, akkor a folyamatos összezártság próbára tehetné a házasságukat, ők azonban azt állítják, hogy még soha nem veszekedtek. Elárulták ugyanakkor, hogy hiába a rutin, azért minden esküvő előtt izgulnak egy kicsit.

Te hozzámennél többször ugyanahhoz a férfihoz? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top