Család

Hisz a horoszkópban: lagziját szervezi a szingli

Az egyikük megszervezte az esküvőjét, bár még pasija sincs. A másikuk meg van róla győződve, hogy jövőre szül, igaz, most pont válik. Te hiszel ennyire a csillagokban?

Vőlegény nélkül szervezte meg az esküvőjét a magabiztos asztrológusMegvan az esküvő helyszíne, a menyasszony ruhája és a lakodalom dátuma is, 2013 áprilisa.  Az ausztrál asztrológusnő, Anita Chakra Burtty esküvőjéről csak egyetlen dolog hiányzik: nem más, mint egy vőlegény. A magabiztos asztroara 100 százalékig meg van róla győződve, hogy október–november környékén találkozik az igazival, legalábbis egy olyan pasival, aki elveszi őt az ismerkedés után 4-5 hónappal feleségül.

„Kicsit bolond”

„Tényleg fogok találkozni egy olyan pasival, aki rájön, hogy milyen vicces vagyok, nagylelkű, szerethető, és nem zavarja majd, hogy ugyanakkor egy kicsit bolond is” – nyilatkozta a nő egy ausztrál tv-csatornának. Anita annyira biztos a dolgában, hogy a Nagy-Britanniában élő rokonait és barátait is meghívta a pár kontinenssel arrébb tartandó esküvőjére. Az asztrológus egyik legjobb barátja, Jeremy szerint ennél sokkal őrültebb dolgok is történnek a világban, miért ne lehetne áprilisban az elszánt asztrológus esküvője.

„Jövőre szülök, apa még nincs”

Nem kellett sokáig keresnünk Anita magyar megfelelőjét: a 33 éves Krisztina alig egy hónapja írta alá a válási papírjait, de szent meggyőződése, hogy 2013-ban gyereket fog szülni. Hogy kinek? Azt még nem tudja, de jövőre anya lesz, száz százalék – állítja. Mert megjósolták neki. „2013-ban tuti gyerekem lesz, ebben nagyon hiszek – meséli Krisztina, akinek három egymástól független jós mondta ezt. – Nem direkt kerestem fel ezeket a gurukat, beléjük futottam, ráadásul ingyen jósolták ezt nekem. Amikor az első mondta ezt, pofán röhögtem, mert már akkor tudtam, hogy becsődölt a házasságom, pasizni sem volt kedvem, nemhogy gyereket csinálni. Aztán egy munkahelyi csapatépítésen egy második jós is ezt olvasta ki egy kártyából, legutóbb pedig egy angyallátó. Főleg ez utóbbi volt rám nagy hatással, mert az angyalokban mindig hittem. Arról halvány lila elképzelésem sincs, hogy ki lesz az apa” – teszi hozzá Krisztina, a jövőbeni anyuka.

Az Uránusz felforgat

Szakértőnk szerint az ausztrál arának akár be is jöhet az április esküvő, ha a horoszkópjában több házasságra utaló jel is van, és még az asztrológus megérzése is megerősíti ezt „Bár az ember saját magára nem tud elég objektíven rálátni, még akkor sem, ha asztrológus – tette hozzá Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus, a Horoszkópelemzés blogunk szerzője. – Általában az Uránusz tranzitjai szokták felforgatni az ember életét, érkezik a semmiből jövő, nagy intenzitású szerelem, és követi a just in time esküvő. Semmilyen esemény nem történik ok nélkül, minden esemény tanít minket valamire. Így ezt a hölgyet is biztosan. És ha már világgá kürtölte, szerintem be is fogja bizonyítani, hogy férjhez megy, így vagy úgy” – mondta.

„A házasság körülményei, a házasság motivációi, viselkedésünk a kapcsolatainkban hihetetlenül jól látszódnak egy horoszkópból, megértésük óriási segítséget adhat. Szokott olyan előfordulni, hogy előbb van a dínomdánom, aztán a szánom-bánom, azonban mivel nem ismert a hölgy horoszkópja előttem, így ezt nem lehet kijelenteni – magyarázta Renáta. – Viszont olyan érzésem van, mintha az asztrológiai előrejelzés keveredne a vonzás törvényével, ami szerint, ha már úgy is éljük az életünket, azzal meg is teremtjük azt. Egy születési képletben látható, hogy minek van itt az ideje és minek nem, és ha valami benne van a sorsunkban, akkor úgy is fogunk találkozni azzal az illetővel, akivel találkoznunk kell.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top