Család

Fokozhatatlan cukiság: vombatbébi kenguruval

Az ausztráliai Victoria városának egyik állatmentő centrumában különös barátságot kötött két állatkölyök.

Anzac, a kenguru, és Peggy, a vombat egyaránt elárvultak, ezért kerültek az állatmentőkhöz, az emberi gondoskodás azonban mégsem tudta teljesen pótolni elvesztett édesanyjuk hiányát. Szerencsére azonban egy kifutóba kerültek, és gondozóik észrevették, hogy napról napra jobban ragaszkodnak egymáshoz, éjszakánként pedig összebújva alszanak. Akár a testvérek.

Egy cukibb, mint a másik
Egyik cukibb, mint a másik

 

Anzac és Peggy személyisége egyelőre nagyon hasonló: az otthon dolgozói szerint mindketten nagyon nyitottak, hevesek, és persze cukik. A későbbiekben azonban kérdéses, hogy hogyan folytatódik a barátságuk, hiszen a csoszogó, zömök kis vombat nem tud majd lépést tartani a gyors, magas termetű kenguruval.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

Egyelőre azonban ezekkel a kérdésekkel ők még nem törődnek, inkább a közös játékkal és az ízletesebbnél ízletesebb növények fogyasztásával vannak elfoglalva. De láthatólag szívesen pózolnak a fotósoknak is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top