Család

Nénikéje főztjével nyerne olimpiai aranyat

Kőkemény edzés, koncentráció – és pár jól bevált házi recept? Úgy tűnik, ez a világ leggyorsabb emberének titka.

Usain Bolt, a 100 és 200 méteres síkfutás jamaicai világcsúcstartója elárulta kivételes gyorsaságának titkát: a versenyek előtt nagynénje, Lilly néni főztjét fogyasztja.

„Minden versenyem előtt a nagynéném főz nekem valami finomat, ez ad nekem erőt a győzelemhez – olvasható Bolt rövid írása sikereinek titkáról a Für Sie című női magazinban. – Amikor csak lehet, Lilly néni elkísér a versenyeimre, ha nem tud velem jönni, akkor az ő receptjei alapján kérem, hogy főzzenek nekem.”

Usain és Lilly mama
Usain és Lilly mama

Bolt Londonban is a titkos fegyvert veti be: „Én vagyok a világ leggyorsabb embere, és sokáig az is akarok maradni. Az aranyérem érdekében ezúttal is Lilly néni főztjében bízom.”

Sajnos azt viszont nem osztotta meg a világgal, hogy egészen pontosan milyen kaják vannak rá ilyen hatással, pedig ha Lilly néninek kedve van közkinccsé tenni a tuti recepteket, ígérjük, a gasztrorovatba nálunk bekerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top