Család

Egy óra különbséggel szültek az ikrek

A testvérek édesanyját nem lepte meg, hogy lányai ugyanazon a napon szültek.
Mindent együtt csináltak
Mindent együtt csináltak

Az amerikai Zaakira és Shaakira egypetéjű ikrek, akik egész életükben szinte mindent együtt csináltak, így a legkevésbé sem döbbentek meg, amikor alig néhány hét különbséggel derült ki, hogy mindketten kisbabát várnak. „Mindenki azt kérdezte, hogy direkt így terveztük-e? Pedig nem” – nyilatkozta Zaakira egy amerikai tévécsatorna riportjában.

Bár Shaakira egy hónappal későbbre volt kiírva, mint ikertestvére, végül mindkét kismamánál ugyanazon napon indultak meg fájások, és még az orvosuk is ugyanaz a dr. James Ferguson volt. A szülész-nőgyógyász elmondta, hogy még soha nem fordult elő praxisában, hogy ikertestvérek egyszerre lettek volna várandósak, akkor pedig alig akart hinni a szemének, amikor a két vajúdó nő egyszerre érkezett meg a kórházba. Az ikertestvérek édesanyja viszont jóval kevésbé lepődött meg, ugyanis már előre érezte, hogy lányai végül egyszerre fognak szülni.

Először Zaakira hozta világra kisfiát, Kadint, majd alig egy órával később Shaakira szülte meg ikerfiait, Londont és Landont. „Ugyanolyan vidáman fognak együtt felnőni, ahogy mi is. Alig várjuk, hogy láthassuk és megoszthassuk velük a tapasztalatainkat” – lelkendezett Shaakira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top