Család

Egyszerre lett apa, nagypapa és dédnagyapa

Majdnem egyszerre szült a felesége, a lánya és az unokája egy brit férfinak.
Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

Érdekesen telnek majd a családi ebédek a brit Sloan családnál, amikor egyszerre ülnek asztalhoz az egyidős nagybácsik és unokaöcsök.  A 60 éves Patrick Sloannal ugyanis az esett meg, hogy 3 hónapon belül született  egy fia, egy unokája és egy dédunokája is, ráadásul mindegyik baba kisfiú.

Az öt éve nyugdíjas férfi azt mondta, már az is óriási meglepetés volt, amikor kiderült, hogy az ő korában újra apa lesz. „De az, hogy ráadásul ugyanakkor született meg az unokám és a dédunokám is, hihetetlen!”

Patrick második felesége 21 évvel fiatalabb nála, ugyanabban a kórházban dolgoztak, ott ismerkedtek meg. „Nem terveztünk gyereket, a feleségem a munkájára koncentrált, aztán meggondolta magát!”

A nyugdíjas férfi aztán félve mutatta a 35 éves lányának, Odette-nek az ultrahangképeket, akit először sokkolt, hogy az apja újra apuka lesz. Aztán hetekkel később Odette, akinek már van két gyereke, észrevette, hogy terhes. „Ez egy óriási véletlen, teljesen irreális érzés volt, hogy egyszerre születnek majd a babák” – mondta a kismama.

Aztán lepődött csak meg igazán a család, amikor Odette legnagyobbik lánya, a 18 éves Fern szintén teherbe esett. „Erre aztán végképp nem számítottam, hogy egyszerre leszek terhes a lányommal és apám feleségével” – tette hozzá a már kétgyermekes anyuka.

„Már elfeledkeztem arról, milyenek az álmatlan éjszakák, de senkivel nem cserélnék, most sokkal türelmesebb apa vagyok, mint fiatalabb koromban” – magyarázza a nyugdíjas apuka. Patrick unokája egyébként pár nappal idősebb, mint a saját fia és a dédunokája. A család arra számít, hogy a három fiú nagyon jóban lesz – és nagyon sokat fognak együtt rosszalkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top